Graag stellen wij ons aan u voor

Mijn naam is John Willemsen en samen met mijn zoon en zwager vormen wij Team Parket Schuren Zwolle van J.W. Vloeren.

Sinds 1996 ben ik werkzaam als allround parketteur in o.a. de Regio Zwolle. Na het vak geleerd te hebben van een meester parketteur ben ik begonnen met het leggen en onderhouden van alle mogelijke soorten houten vloeren. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan als parketteur en heb ik veel geleerd over bijvoorbeeld houtsoorten zoals eiken, grenen, beuken en hardhoutsoorten zoals afzelia en merbau. Maar ook in de diverse vloersoorten zoals lamelparket, massieve planken, duo en visgraat parketvloeren.

De afgelopen 15 jaar hebben wij ervoor gekozen ons te verder te specialiseren in het renoveren en onderhouden van parketvloeren. Wij hebben hiervoor gekozen omdat er in onze ogen niets mooier is dan een beschadigde parketvloer weer terug te brengen in haar oorspronkelijke staat. Hout is namelijk als geen ander product te bewerken en te herstellen.

De reacties van onze klanten zijn altijd positief en daar doen we het uiteraard voor. Iedere inrichting verdiend een mooie sfeervolle vloer. Heeft u ook een houten vloer welke nodig toe is aan renovatie of groot onderhoud en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Wij zijn u graag van dienst.

Met vriendelijke groeten,

John Willemsen | J.W. Vloeren ®

John Willemsen

John Willemsen

Eigenaar en Allround Parketteur

“Meer dan 20 jaar ervaring als Parketteur
In bezit van vak-diploma Allround Parketteur”

Call Now Button