Parket Reinigen in regio Zwolle

Team Parket Schuren Zwolle van J.W. Vloeren is expert in het herstellen en renoveren van houten vloeren in alle soorten en maten. Vaak doen we dit door middel van parket schuren en afwerken, maar in sommige gevallen kunt u ook kiezen voor professioneel parket reinigen. Gewapend met de beste en meest doeltreffende reinigingsmiddelen gaan we aan de slag. We ontdoen uw houten vloer van zijn huidige beschermlaag en halen ook alle lelijke kringen, vlekken en andere ongewenste elementen weg. Let wel op: het parket reinigen is niet mogelijk in het geval van een gelakte parket vloer. Wilt u toch uw gelakte houten vloer verfrissen en vernieuwen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom uw Parket Reinigen

Op tijd uw parket reinigen draagt bij aan een langere levensduur van uw houten vloer. Ook is het een handige manier om op de lange termijn geld te besparen. Door uw parket goed te verzorgen en te laten reinigen wanneer hij daar om vraagt, voorkomt u dat de schade of de vervuiling op het hout onherstelbaar wordt. Het parket reinigen zorgt verder voor een prettiger leefklimaat en meer woonplezier, simpelweg doordat uw houten vloer er weer heerlijk schoon uitziet. Tevens wordt bij een vakkundige parket reiniging ook gezorgd voor een goede afwerking met een nieuwe beschermlaag

Parket Schuren wanneer u vloer niet meer te reinigen is

Beschikt u over een gelakte houten vloer in uw woning? Dan kunt u het beste kiezen voor het parket schuren door Team Parket Schuren Zwolle van J.W. Vloeren. Ook als uw houten vloer flink vervuild of beschadigd is, is het een betere keuze om hem te laten schuren door de vakman. Net als bij het reinigen wordt ook bij het schuren van uw houten vloer een nieuwe beschermende laag aangebracht. Dit kan met lak, hardwax, Skylt lak of olie, al naar gelang uw wensen.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket Renovatie met 24 jaar ervaring

Al meer dan 24 jaar houden we ons bij de Parketschuurspecialist bezig met parket renovaties van klein tot groot. Wilt u uw houten vloer laten renoveren in Zwolle of omgeving? Neem dan zeker contact met ons op om de opties door te nemen. U kunt ons inhuren voor parket reinigen of parket schuren, zodat u uw vloer precies kunt geven waar hij behoefte aan heeft. Zo hoeft u geen nieuwe vloer te kopen, maar kunt u nog jaren vooruit met het huidige parket. Voor een indicatie van de kosten vraagt u eenvoudig een offerte aan via onze website.

Vrijblijvende vloerinspectie en advies op locatie

In veel gevallen is het volstrekt helder wat er met uw houten vloer moet gebeuren, reinigen of schuren. Toch is het verstandig om het advies van een expert in te winnen. We komen daarom graag met u in contact en vertellen u tijdens een vrijblijvende vloerinspectie bij u thuis alles over de voordelen van onze professionele houten vloer renovaties in de regio Zwolle.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

Call Now Button