Parket Renovatie in Zwolle en omstreken

Parket Renovatie in Zwolle laten uitvoeren door een ervaren specialist? Als de slijtage en de vlekken op uw parketvloer echt te erg worden en u merkt dat u hier zelf niets meer aan kunt doen, hoeft u niet te vrezen. Parket renovatie is namelijk de oplossing voor al uw houten vloer problemen. Geen enkele renovatieklus is te groot of te moeilijk voor team Parket Schuren Zwolle van J.W. Vloeren. Schakel ons gewoon in en laat ons in slechts een paar dagen zorgen voor een compleet herstelde houten vloer. U zult direct zien dat uw woning er ontzettend van opknapt, want de vloer is immers de basis van het interieur.

Parket Renovatie met 24 jaar ervaring

Het is natuurlijk de bedoeling dat uw houten vloer er na de renovatiebeurt weer jaren tegenaan kan. Om die reden kunt u het parketherstel het beste overlaten aan een houten vloeren specialist met de nodige ervaring. Team Parket Schuren Zwolle van J.W. Vloeren heeft die ervaring! We spreken hierbij over niet minder dan 24 jaar en dus kunt u met de volle 100% vertrouwen op ons werk. Bovendien krijgt u bij ons altijd een uitgebreide garantie op het complete parketherstel. Plan dus snel die afspraak in voor het renoveren van de houten vloer bij u thuis!

Parket Schuren in Zwolle en omstreken

Team Parket Schuren Zwolle van J.W. Vloeren is een expert in parket renovatie in alle soorten woningen en bedrijfspanden. We werken volgens de methode die stofvrij schuren heet. Gewapend met een geavanceerd schuursysteem, waaraan een stofzuigapparaat gekoppeld is, kunnen wij alle houten vloeren aan. We verwijderen alle soorten onzuiverheden van het hout door middel van parket schuren. Hierbij kunt u denken aan schadelijke vochtkringen, verkleuringen door zonlicht, krassen, putten en deuken. Om de parket renovatie op een doeltreffende manier af te ronden, gaan we vervolgens aan de slag met het afwerken van de houten toplaag. U kunt op dit punt de keuze maken uit diverse middelen zoals olie, lak of hardwax olie.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket Schuren en Oliën

Het is ook mogelijk om bij de renovatie van uw houten vloer te kiezen voor een andere vorm van vloerbescherming. Zo is er de fraaie optie van parket schuren en oliën, waarbij er één optimale laag vloerolie op het hout wordt aangebracht. Eenmaal uitgehard beschermt dit middel minstens zo goed als lak tegen beschadiging en verontreiniging van uw houten vloer. Wilt u meer informatie over parket schuren en oliën of de andere opties bij uw parket renovatie in Zwolle? Neem dan direct contact met ons op!

Parket Schuren en Lakken

Eén van de manieren om de parket renovatie bij u in Zwolle te voltooien, is door hem na het schuren te voorzien van 3 laklagen. De methode parket schuren en lakken zorgt ervoor dat er nauwelijks nieuwe smetten op uw gerenoveerde houten vloer kunnen komen. U parket blijft mooi en onbeschadigd en gaat dus veel langer mee. We kunnen uw vloer lakken in allerlei bijzondere tinten en in zowel mat als glans. Uw voorkeur achterhalen we graag tijdens een vrijblijvende vloerinspectie en adviesmoment. Een afspraak maken is zo gebeurd via onze website, per mail of telefonisch. 

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

Call Now Button