Parket Schuren en Hardwax Olie

Hardwax Olie bied een optimale bescherming van uw vloer, zowel op als in het hout. Er zijn verschillende manieren om uw houten vloer op te schonen en klaar te maken voor een nieuwe toekomst. Eén van de opties is het parket schuren en behandelen met hardwax. Natuurlijk hoeft u hiermee niet zelf in de weer te gaan, want J.W. Vloeren werkzaam in Zwolle neemt deze klus graag op zich. Een behandeling met hardwax past bij iedere houten vloer en is tijdloos. Bovendien maakt onze vakkundige parket renovatie het onderhoud aan uw vloer een stuk eenvoudiger. Redenen te over dus, om ook zelf de stap te zetten naar een algeheel vloerherstel door uw regionale vakman!

Waarom kiezen voor Hardwax Olie

Hardwax is een zeer geschikt middel voor het afwerken van geschuurde houten vloeren, omdat het een ultieme bescherming biedt tegen water, stof en ander vuil. Uw parketvloer krijgt als het ware een beschermend jasje aan, dat beschadiging en slijtage van het hout voorkomt. Tevens kan team Parket Schuren Zwolle van J.W. Vloeren vrijwel iedere gewenste kleur hardwax op uw vloer aanbrengen. Zo valt uw houten vloer zeker bij het hele gezin in de smaak!

De voordelen van Paket Schuren en Hardwax Olie

Jaren van intensief gebruik maken dat uw houten vloer er afgeleefd en vies uit komt te zien. Dit ongewenste effect kunnen wij middels een vloer renovatie helemaal ongedaan maken. Uw parketvloer oogt voortaan weer gloednieuw en is goed bestand tegen allerlei externe narigheden. Dankzij het professionele parket schuren in Zwolle kunnen ook kleurverschillen worden weggewerkt, zodat uw vloer weer als één schitterend geheel oogt. Verder verdwijnen ook lelijke deuken en vervelende krassen direct zodra ze in contact komen met ons stofvrije schuursysteem.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Onderhoud Tips voor een Hardwax vloer

Nadat uw houten vloer geschuurd is en afgewerkt is met de gewenste hardwax olie variant, kunt u hem natuurlijk niet aan zijn lot overlaten. Goed en regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat het behaalde resultaat nog jaren zichtbaar blijft. Het mooie is dat u hier gewoon zelf voor kunt zorgen. Het dagelijkse stof en vuil neemt u eenvoudig weg met een stofzuiger met parketborstel of een zachte bezem. De grotere schoonmaak van uw parket doet u het beste met een middel als Wisch Fix. Dit product reinigt het hout en zorgt tegelijkertijd voor het onderhoud ervan. Voor de meer hardnekkige vlekken is een geconcentreerd reinigingsmiddel een goed idee. Ook een hoogwaardige onderhoudsolie is slim om bij de hand te houden.

24 jaar ervaring in Harwax Olie Afwerking

Dankzij onze jarenlange ervaring (inmiddels al weer 24 jaar) met parket renovaties, onder meer via hardwax olie afwerkingen, zijn we een absolute expert op dit gebied geworden. Ook uw houten vloer nemen we graag onder handen, om hem precies zo te maken als u wilt. De verschillende varianten hardwax olie demonstreren we natuurlijk met plezier voor u op een klein stukje parket. Zo kunt u de juiste keuze maken voor uw eigen houten vloer renovatie in de regio Zwolle.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

Call Now Button