Parket Schuren en Oliën

Met parket schuren en oliën is er een heel eenvoudige manier om uw bestaande parketvloer naar een hoger plan te tillen. U huurt hiervoor simpelweg een ervaren bedrijf in, dat voor u een complete renovatie van uw houten vloer verzorgt. In de regio Zwolle is Team Parket Schuren Zwolle van J.W. Vloeren dagelijks actief met parket renovaties van A tot Z. We doen dit werk al ruim 24 jaar en hebben in die tijd al ontzettend veel klanten blij gemaakt met een originele houten vloer in een nieuw jasje. We hopen dat we ook u spoedig hiertoe mogen rekenen. Graag komen we dan ook met u in contact om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Waarom kiezen voor Parket Schuren en Oliën

Parket schuren en oliën is een goed idee als uw houten vloer weliswaar vervuild of beschadigd is, maar nog prima één of zelfs meerdere rondes extra mee kan. Het schuren van uw parket zorgt er namelijk voor dat de oude vervuiling en schade compleet verdwijnt. Heeft u een parketvloer met vloerverwarming? Kies dan zeker voor uw houten vloer schuren en oliën, want alleen zo is uw vloer goed beschermd tegen de wisselingen in de temperatuur! Onze renovatie van uw parketvloer maakt dat hij zeer lang meegaat en dat hij er heerlijk opgefrist uit komt te zien.

Voordelen van Parket Schuren en Oliën

Van het veranderen van de aanblik van uw vloer door een nieuw kleurtje tot het herstellen van oude schade op het hout; met parket schuren en oliën is er ongekend veel mogelijk. Bovendien maakt ons professionele vloerherstel dat het parket voortaan heel gemakkelijk te onderhouden is. Telt u daar nog eens bij op dat u voor een vrij geringe prijs een complete houten vloer als nieuw krijgt en wij begrijpen direct dat u nu begint warm te lopen voor uw eigen parketvloer renovatie!

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Tips Parket Schuren en Oliën

Na behandeling is het zaak om het behaalde effect langdurig te behouden. De meest eenvoudige manier om dit te doen, is door hem meermaals per week van stof te ontdoen en eens in de paar weken wat grondiger schoon te maken. Voor het stofvrij maken kunt u een zachte bezem of de stofzuiger met het parket opzetstuk gebruiken. Bij een grotere schoonmaakbeurt zijn een intensiefreiniger en vlekken verwijdermiddel onmisbaar. Onze parketteurs kunnen u alles vertellen over de ideale producten voor uw geoliede vloer.

24 jaar ervaring in Parket Renovatie

Goed onderhoud is absoluut noodzakelijk als u uw houten vloer in goede conditie wilt houden. Hiervoor hoeft u echt niet de hoofdprijs betalen, want team Parket Schuren Zwolle van J.W. Vloeren biedt u een kwalitatief hoogstaande parket renovatie tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Hierbij mag u uiteraard rekenen op onze jarenlange ervaring en onze vakkundige werkwijze. Vraag ons gerust om een geheel vrijblijvende inspectie voor het parket schuren van uw vloer met een passend advies of vraag direct een offerte bij ons aan.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

Call Now Button