Parket Schuren in Kampen

Wilt u uw parket schuren in Kampen? Er is ontzettend veel mogelijk als u uw huidige parketvloer een nieuw leven wilt geven. Het renoveren van uw parket kan voltooid worden middels allerlei prachtige kleuren lak, Skylt lak, olie en hardwax. Het is maar net wat u het mooiste vindt. De regionale specialisten welke Parket Schuren in Kampen voeren jaarlijks honderden parket renovaties uit met behulp van de fraaiste middelen en de meeste geavanceerde machines. We schuren stofvrij, waardoor we snel, effectief en schoon kunnen werken. Vraagt ook uw houten vloer om aandacht en verzorging? Plan dan een professionele metamorfose in bij ons!

Parket Schuren in Kampen: Laat u adviseren door een specialist

Team Parket Schuren Zwolle van J.W. Vloeren bediend de hele regio rondom deze prachtige stad. Ook met uw vakkundige vloer renovatie in het idyllische Kampen gaan we graag aan de slag. Het tijdstip waarop we dit doen, mag u zelf bepalen. Wellicht vindt u het handig als we uw parket doordeweeks herstellen, maar ook begrijpen we het als een weekend u beter uitkomt. Laat ons simpelweg weten wat uw voorkeuren zijn, dan staan we op het juiste moment voor u klaar. Indien u eerst een passend advies wilt krijgen van onze parketexperts, horen we het uiteraard graag.

24 Jaar ervaring als parketteur in Kampen

De mannen bezitten ruim 24 jaar ervaring met het parket schuren in kampen. Daarnaast is deze ervaring ook aanwezig in behandelen van deze parketvloeren. Tevens zijn we een erkend parketteursbedrijf, zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit vloer renovaties. Uiteraard krijgt u bij ons ook altijd een ruime garantie op ons complete werk. Binnen ons team werken we uitsluitend met gecertificeerde parketteurs. Zij zijn goed opgeleid en beschikken over een ruime kennis omtrent alle voorkomende soorten parketvloeren, waaronder ook visgraat vloeren en parket met Hongaarse punt motief. Parket Schuren en behandelen maakt dat de vloer weer lang meegaat en dat hij er heerlijk opgefrist uit komt te zien.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket Schuren en Oliën

Het renoveren van uw houten vloer kunnen we met verschillende middelen voltooien. Er zijn maar liefst vier opties, waarvan parket schuren en oliën er één is. De andere mogelijkheden zijn lakken, Skylt lakken en hardwaxen. Een behandeling met olie is zeer geschikt bij bijvoorbeeld houten vloeren met vloerverwarming, omdat de olie bestand is tegen zowel kou als hitte. Door de toevoeging van olie aan uw gerenoveerde parketvloer wordt ook het houten vloeroppervlak beschermd tegen de wisselende temperaturen. Vanzelfsprekend beschermt de vloerolie ook tegen nieuwe beschadigingen en vervuiling.

Parket Schuren en Lakken

Na het Parket schuren kunt er voor kiezen om deze te behandelen door middel van het zetten van hoogwaardige parketlak. U kiest zelf de meest geschikte tint en de mooiste uitvoering (glans of mat) en daarna brengen wij deze variant voor u aan. Dit doen we niet in één dikke laag, maar in meerdere dunne lagen. Vanuit onze ruime ervaring weten we dat dit zorgt voor het beste resultaat: een goede hechting en een mooie aanblik. Vraag ons gerust om meer informatie omtrent parket schuren en lakken bij u thuis! Ook kunt u een kosteloze vloerinspectie laten verzorgen door één van onze medewerkers.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

Call Now Button