Parket Schuren in Ommen

Parket Schuren in Ommen laten uitvoeren door een ervaren specialist? Het is goed om de staat van uw houten vloer regelmatig te controleren en hem waar nodig wat extra verzorging te geven. Op deze manier zorgt u ervoor dat de kwaliteit en de levensduur van het parket op peil blijven. Zodra u slijtagesporen, vlekken of andere ontsieringen opmerkt, die u zelf niet kunt verwijderen, is het tijd voor een professionele parket renovatie. Parket Schuren Zwolle beschikt over een enorme ervaring op dit gebied en is dan ook bij uitstek de vakman voor deze klus. Uw parket schuren in Ommen is mogelijk in combinatie met diverse opties, waaronder oliën en lakken. U bepaalt zelf welke variant het wordt.

Parket Schuren in Ommen door de lokale specialist

Voor het verwijderen van oude viezigheid en sporen van slijtage zet team Parket Schuren Zwolle van J.W. Vloeren een speciaal systeem in: het stofvrije schuurapparaat. Hiermee kunnen we uw houten vloer rap, schoon en geheel egaal opschuren. Het schuren zorgt op zichzelf al voor een adembenemend effect. Om te voorkomen dat dit effect teniet wordt gedaan, zorgen we voor een vakkundige afwerking van het hout met een middel naar keuze. U kunt bij ons terecht voor parket schuren en lakken, hardwaxen, oliën of behandelen met Skylt lak.

24 Jaar ervaring als erkend parketteur in Ommen

De naam van ons bedrijf geeft precies aan wat wij zijn: een specialist op het gebied van parket schuren. Dit doen we nu al meer dan 24 jaar in Zwolle en omgeving. Ook voor uw parket renovatie in Ommen staan we dus volledig klaar. We willen niets liever dan al onze klanten helemaal tevreden stellen en daarom volgen we uw persoonlijke wensen nauwgezet. We brengen precies dat beschermmiddel in die specifieke kleur op uw houten vloer aan waarmee hij de gewenste uitstraling krijgt. Uiteraard gaat dit altijd gepaard met puur vakmanschap, zodat het allermooiste resultaat ontstaat.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket Schuren en Oliën

Parket schuren in Ommen gebeurt altijd conform uw voorkeuren en dus is het onder meer mogelijk om te kiezen voor parket schuren en oliën. De kleur bepaalt u geheel zelf en het aanbrengen verzorgen wij. In soepele bewegingen brengen we de gewenste olie op het hout aan. Vervolgens laten we het beschermende middel goed drogen, zodat het optimaal zijn werk kan gaan doen. Na het uitharden is uw geoliede vloer klaar voor gebruik!

Parket Schuren en Lakken

Gaat uw voorkeur meer uit naar een andere vorm van vloerbescherming? Laat u dan verrassen door de ongekende mogelijkheden van parket schuren en lakken. Lak voor houten vloeren is verkrijgbaar in ontzettend veel kleuren en uitvoeringen en zorgt net als de andere afwerkmiddelen voor een goede bescherming van uw houten vloer. Een meer unieke vorm van lak is eveneens een optie. Zo kunnen we ook de zeer bijzondere en matte Skylt lak op uw gerenoveerde houten vloer aanbrengen. Als u meer wilt weten over de voordelen van een vakkundige parket renovatie bij u in Ommen, neem dan vandaag nog contact op met J.W. Vloeren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

Call Now Button