Parket Schuren in regio Zwolle

De zoektocht naar een goede parketteur in uw regio Zwolle is verre van eenvoudig. U stuit al gauw op een zeer divers aanbod, zowel qua prijs als qua kwaliteit van het geleverde werk. Het is dan ook aan te raden om bij uw parket herstelbeurt te kiezen voor een gerenommeerde vakman met veel ervaring. De Parketschuurspecialist stelt zich graag als zodanig aan u voor. Al ruim 24 jaar zijn wij bezig in het prachtige vak van houten vloer renovaties. Dit doen we met veel plezier en natuurlijk met behulp van de allerbeste machines. Hierdoor kunnen we uw parket schuren en afwerken met een top eindresultaat.

Parket schuren

Stofvrij Schuren van uw parketvloer

We gaven het net al even kort aan: voor het renoveren van uw bestaande parketvloer zetten we uitsluitend de beste machines en middelen in. Zo maken we gebruik van een stofvrij schuursysteem. Hiermee wordt al het vrijkomende stof direct tijdens het schuren opgezogen. Op deze manier kan het niet gaan dwarrelen of uw kamers bevuilen. Verder stelt deze methode ons in staat om sneller dan voorheen de gehele vloer te schuren. Zo zorgen we voor een vermindering van allergische reacties, verkorten we de benodigde tijd voor het parket herstel en kunnen we uw vernieuwde vloer nog mooier opleveren. Voor een goed beeld van de kosten van stofvrij parket schuren bij u in Zwolle kunt u direct online een offerte aanvragen.

Parket schuren

HET Afwerken van de vloer: “De behandelingen”

Parket schuren en Oliën

Naast het lakken van de vloer is er nog veel meer mogelijk bij een professionele parket renovatie. Zo kunt u onder meer opteren voor uw parket schuren en oliën in Zwolle. Wordt dit uw keuze? Dan laten we u graag de vele prachtige olievarianten zien, die beschikbaar zijn in een uitgebreid spectrum van licht tot donker. Het oliën zorgt net als lakken voor een zeer goed beschermde parketvloer, die klaar is om invloeden van buitenaf te trotseren.

Parket Schuren en Lakken

Een prachtige herstelde houten vloer in matte of glanzende optiek, dat is wat wij voor u kunnen verzorgen middels parket schuren en lakken. We vangen aan met het gefaseerd en grondig schuren van uw vloer en gaan daarna aan de slag met de lak van uw keuze. Het lakken van uw geheel herstelde houten vloer gebeurt in opeenvolgende dunne lagen, zodat het middel perfect hecht en een uitstekende bescherming biedt aan het hout. De kleurstalen van onze parketteur laten u zien welke opties u zoal heeft. Maak hiervoor direct een afspraak met de Parketschuurspecialist, de expert op het gebied van houten vloer renovaties!

Hardwax Olie voor extra bescherming

Een hele mooie derde optie bij de renovatie van uw vloer is het parket behandelen met hardwax olie. Dit middel beschikt over de positieve eigenschappen van zowel vloerlak als parketolie en biedt een uitmuntende bescherming tegen nieuwe vervuiling, beschadiging en slijtage van de vloer. Door de toevoeging van beschermende hardwax olie kunnen we een matte of een zijdematte uitstraling aan uw vloer geven.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

24 Jaar ervaring in parket schuren en behandelen

Team Parket Schuren Zwolle van J.W. Vloeren is al weer 24 jaar bezig met het herstellen van houten kwaliteitsvloeren in de gehele regio Zwolle. Dit doen we niet alleen bij bedrijven, maar juist ook bij particulieren. Onze werkwijze en ervaring zorgen ervoor dat u voortaan weer beschikt over een stralende houten vloer als nieuw, die krachtig beschermd is tegen schadelijke invloeden van de zon, vloeistoffen en bijvoorbeeld meubilair.

Vrijblijvende vloerinspectie uitvoeren en advies op locatie

We laten u graag zien wat we allemaal in huis hebben. Daarom zijn we altijd bereid om bij u langs te komen voor een vrijblijvende inspectie van uw houten vloer en een vakkundig vloer advies op maat. We vertellen u meer over de voordelen van een professionele parket renovatie en informeren u uitgebreid over de verschillende mogelijkheden voor de afwerking van de vloer. Hierbij valt te denken aan de bekende behandelingen met lak of olie, maar ook aan een afwerking met hardwax of Skylt lak. Goed om te weten is dat ons advies en de vloerinspectie voor u geheel kosteloos zijn!

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

Call Now Button