Parket Schuren en Lakken

Houten vloeren worden gemaakt om vele tientallen jaren mee te gaan. Hiermee zijn ze een zeer duurzame keuze voor in uw interieur. Wel zijn er paar dingen waar u op moet letten zodra uw parketvloer eenmaal een tijd in huis ligt. Ontstaan er vlekken of morst u met een vloeistof? Probeer deze dan zo snel mogelijk weg te halen. Zo kunt u grotere schade aan het hout vloeroppervlak tegengegaan. Ziet u slijtagesporen, zoals strepen, deuken en krassen in het hout? Dan is het aan te raden om te kiezen voor parket schuren en lakken. Hierbij maken de parket specialisten van team Parket Schuren Zwolle van J.W. Vloeren uw houten vloer schoon en egaal, waarna hij wordt behandeld met een nieuwe, beschermende laklaag.

Waarom kiezen voor Parket Schuren en Lakken

Bij beschadigingen aan uw houten vloer, zoals waterschade, kleurverschillen of ernstige gebruikssporen is het altijd raadzaam om de parket specialist uit uw regio in te schakelen. Team Parket Schuren Zwolle van J.W. Vloeren maakt uw oude houten vloer helemaal als nieuw en dat in een tijdsbestek van één à twee dagen! De algehele renovatie van uw parketvloer maakt het mogelijk om hem een geheel andere look te geven, bijvoorbeeld van een matte, lichte vloer naar een donkere en glanzende vloer. Er is ontzettend veel mogelijk, dus vraag ons beslist naar voorbeelden.

De voordelen van Parket Schuren en Lakken

Parket schuren en lakken in Zwolle zorgt ervoor dat vuil en vocht voortaan niet meer kunnen binnendringen in het hout. Tevens zorgt ons team met deze professionele behandeling voor een verlenging van de levensduur van uw bestaande parket. De conditie van uw houten vloer gaat echt met sprongen vooruit dankzij een behandeling van het parket schuren en lakken, dus aarzel niet en kom met ons in contact! Kies uit de vele verschillende kleuren uw absolute favoriet. Overigens is het prettig om te weten dat uw houten vloer na de behandeling veel minder onderhoud vereist. Dit scheelt u geld en tijd, die u weer aan andere zaken kunt besteden.

Z

ERVAREN PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Tips onderhouden van Parket na schuren en lakken

Om uw geheel herstelde houten vloer mooi en fris te houden, kunt u hem het beste een paar keer per week stofvrij maken. Verder is het goed om hem met enige regelmaat licht vochtig schoon te maken. Doe hiervoor een kleine scheut van de speciale parketreiniger voor gelakte vloeren in een grote emmer water en reinig hiermee uw vloer grondig. Even nadweilen en goed laten dragen zorgt voor een subliem schone en schitterende parketvloer. Desgewenst kunt u de vloer extra verzorgen met voedende polymeer.

24 Jaar ervaring in parket renovatie

Team Parket Schuren Zwolle van J.W. Vloeren heeft meer dan 24 jaar ervaring in vakkundige parket renovaties van houten vloeren. Zelfs de meest gehavende parketvloeren zijn geen partij voor onze geroutineerde parket experts. We zorgen ervoor dat beschadigingen op en in het hout compleet worden weggehaald en dat uw vloer een frisse, nieuwe aanblik krijgt.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=

Call Now Button